• smrekovo mazilo thinska smolca
  • naravno ročno izdelano trdo milomilo mediteran 100g
  • naravno ročno izdelano trdo milo LIMONA
  • naravno ročno izdelano sivkino milo za občutljivo kožo
  • naravno ročno izdelano piling milo cimet pomaranča 100g
  • negovalno-karitejevo-mazilo SWEET ORANGE
  • lesen podstavek za milo

Prikazovanje 9–16 od 26 rezultatov

1 2 3 4

La Nicolette


Zgodba o La Nicolette se je začela pred leti, ko sem začela z izdelovanjem naravnih trdih mil. Sprva malo s strahom, potem pa z vse večjim veseljem sem preizkušala nove recepture. Nova znanja in vedenja, uporaba naravnih sestavin ter na koncu spoznanje, da mila res pomagajo moji koži me je pripeljalo do tega, da sem jih ponudila širšemu krogu ljudi.

Milom so se kmalu pridružili drugi, skrbno pripravljeni in preizkušeni izdelki, ki so na voljo v tej spletni trgovinici.

Vsi izdelki v moji butični trgovinici so izdelani in pakirani ročno in po lastnih recepturah, na kar sem še posebej ponosna. Izdelani so v majhnih serijah iz preverjenih certificiranih sestavin, brez dodanih kemikalij in penilcev in niso testirani na živalih.

Povpraševanje

 

Imate vprašanje ali potrebujete pomoč?

Uporabite naše kontaktne podatke in
stopite v stik z nami.

La Nicolette naravna kozmetika se ponaša s kakovostno naravno kozmetiko, izdelano po lastnih recepturah iz certificiranih sestavin slovenskih dobaviteljev. V naši spletni trgovinici najdete naravna trda mila, negovalna in zeliščna mazila, negovalna mazila za ustnice in naravne dišeče svečke iz sojinega voska. Vse te izdelke domiselno združimo v darilne paketke, seveda pa vam naredimo takega čisto po vaših željah. Na voljo pa so tudi darilni boni, s katerim si obdarovanka ali obarovanec sam izbere najljubše izdelke ali pa se dogovori za obisk delavnice, kjer se lahko nauči izdelati čisto svoje milo, balzam za ustnice ali izdelke za nego kože.

Prijava

Ali ste pozabili geslo?

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več