Akcija!

Naravna dišeča svečka ZIMSKA PRAVLJICA

Original price was: 6.00€.Current price is: 5.00€.

 

Naravna ročno izdelana dišeča svečka ZIMSKA PRAVLJICA vas bo ovila v toplo sveže vonjave zimskih začimb.

Availability: Na zalogi

Naravne dišeče svečke La Nicolette so izdelane iz visokokakovostnega sojinega voska, ki ne vsebujejo toksinov, ne onesnažujejo okolja, gorijo čisteje in intenzivneje sproščajo vonj dišečih olj.

Pri prvi uporabi pustite svečo goreti 1-2 uri, da se zgornja plast voska v celoti stopi, kar bo zagotovilo enakomerno izgorevanje.

Ko sveča dogori, kozarček ponovno uporabite ali reciklirajte.

Vsebnost: 70 g
Čas gorenja: 10 ur

VARNOSTNA OPOZORILA
Sveča naj nikoli ne gori brez nadzora. Sveča mora biti vedno izven dosega otrok ali domačih živali. Gorečo svečo namestimo na toplotno neobčutljivo površino, stoji naj ravno in stabilno. Goreče sveče ne premikamo in ne nosimo po prostoru. Nikoli je ne postavljamo na prepih, v bližino gorljivih snovi in naprav, ki oddajajo toploto. Razdalja med gorečimi svečami mora biti najmanj 20 cm. Pred prižiganjem stenj odrežemo na približno 1 cm. Dogorelih vžigalic ne mečemo v staljen vosek. Za ugašanje uporabimo zvonček za gašenje. Plamen sveče se ne sme dotikati notranje strani kozarca. Če je steklo poškodovano, sveče ne uporabljajte. Ko ostane v kozarcu manj kot 8 mm voska, svečo ugasnite. Osebe, občutljive na dišave, naj bodo previdne pri uporabi.

Shopping Cart
Naravna dišeča svečka ZIMSKA PRAVLJICA
Original price was: 6.00€.Current price is: 5.00€.

Availability: Na zalogi

Scroll to Top