Naravne dišeče svečke

 

Naše naravne dišeče svečke so izdelane iz visokokavostnega sojinega voska, ki ne vsebuje toksinov, ne onesnažuje okolja, gori čisteje in intenzivneje sprošča vonj dišečih olj.

Naravne dišeče svečke bodo vaš dom objele s čudovitimi dišečimi olji, primernimi za vsako priložnost.

Vsebnost: 70 g

Čas gorenja: 6 ur

VARNOSTNA OPOZORILA

Sveča naj nikoli ne gori brez nadzora. Sveča mora biti vedno izven dosega otrok ali domačih živali. Gorečo svečo namestimo na toplotno neobčutljivo površino, stoji naj ravno in stabilno. Goreče sveče ne premikamo in ne nosimo po prostoru. Nikoli je ne postavljamo na prepih, v bližino gorljivih snovi in naprav, ki oddajajo toploto. Razdalja med gorečimi svečami mora biti najmanj 20 cm. Pred prižiganjem stenj odrežemo na približno 1 cm. Dogorelih vžigalic ne mečemo v staljen vosek. Za ugašanje uporabimo zvonček za gašenje. Plamen sveče se ne sme dotikati notranje strani kozarca. Če je steklo poškodovano, sveče ne uporabljajte. Ko ostane v kozarcu manj kot 8 mm voska, svečo ugasnite. Osebe, občutljive na dišave, naj bodo previdne pri uporabi.

Prikaz vseh 4 rezultatov

Prijava

Ali ste pozabili geslo?

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več